Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας είναι ένα από τα κορυφαία ναυπηγεία στη Μεσόγειο!

Δελτίο Τύπου για την ολοκλήρωση της νέας μας ιστοσελίδας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο ολοκαίνουργιος ιστότοπός μας chalkis-shipyards.gr είναι πλέον διαθέσιμος!
Έχουμε επανασχεδιάσει την ιστοσελίδας μας έχοντας κατά νου τους πελάτες μας, παρέχοντάς τους συνοπτικές πληροφορίες για την εταιρεία, τις υπηρεσίες μας και το ιστορικό μας από τα τελευταία σαράντα χρόνια στον τομέα των δεξαμενισμών και των επισκευών πλοίων.
Εύκολος στην πλοήγηση, ο νέος ιστότοπος διαθέτει ειδική ενότητα για νέα και για ό, τι συμβαίνει στο ναυπηγείο, κινητά τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Για να διευκολύνουμε τους διεθνείς πελάτες μας, έχουμε ενσωματώσει επαφές αντιπροσώπων μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η υλοποίηση της ανανεωμένης ιστοσελίδας είναι άλλο ένα βήμα στη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει με την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και ακολουθεί την υπόσχεση του Διευθύνοντος Συμβούλου να αυξήσει την παρουσία του ναυπηγείου στα μέσα ενημέρωσης και να προβάλει τις εργασίες του ναυπηγείου καθώς και νέα έργα.
Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, τους πελάτες μας και τα εξαιρετικά έργα στα οποία εργαζόμαστε!